Een gezond en sterk bedrijf in 8 weken

De leefstijl transformatie: voor lichaam, geest en welzijn.

Maak jouw werknemers:

Sterk en veerkrachtig

Je medewerkers ontdekken hoe ze zich op een veilige en effectieve manier sterk en fit kunnen trainen. Tijdens dit programma leggen we een solide basis voor (veer)kracht en fitheid.

Gezond en energiek

Door zelf te ervaren leren uw medewerkers welke voeding zorgt voor gezondheid én energie. Tijdens dit programma gaan jouw werknemers zichzelf voeden zodat hun batterij optimaal is gevuld.

Rustig en gefocust

Het hoofd leeg kunnen maken en spanning los kunnen laten. Dit zijn onmisbare kwaliteiten voor een gelukkige arbeidskracht. Tijdens dit programma werken uw medewerkers aan deze innerlijke rust en ontspannen focus.

Een gezond bedrijf is een succesvol bedrijf

De wereld ziet er anders uit dan drie jaar geleden. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Thuiswerken, het sluiten van sportscholen, verkeerde voedingskeuzes en veel stress. Dit zijn aspecten die er voor zorgen dat mensen ongezonder zijn dan ooit.

Jij weet dat jouw bedrijf direct afhankelijk is van de gezondheid en het geluk van je werknemers. Maar hoe kan jij als bedrijf een gezond leven bij jouw werknemers creëren?

Door uw team op te geven voor De Leefstijl Transformatie geef jij je medewerkers en jouw bedrijf een cadeau dat zich nog lang na het programma zal blijven uitbetalen.

Het is tijd om jouw bedrijf sterker dan ooit te maken. Jij maakt het verschil!

Zo ziet het programma eruit:

De Leefstijl Transformatie is een uniek traject waarin live trainingsdagen afgewisseld worden met periodes van 14 dagen integratie en implementatie.

Live trainingsdagen

Drie trainingsdagen op het prachtige landgoed Duinlust in Overveen. Een inspirerende plek midden in de natuur.

Balans tussen theorie en praktijk

Door nieuwe kennis direct in de praktijk toe te passen worden alle nieuw geleerde skills direct eigen gemaakt.

Fysieke trainingssessies

Tijdens de fysieke trainingssessies leer je op een effectieve en veilige manier trainen. Deze trainingen kan je vervolgens overal oefenen. Thuis én op de sportschool.

"Hands-on" training over voeding

Kennis over voeding krijg je door erover te leren maar ook door de kennis direct in de praktijk toe te passen. De opleiding is daarom inclusief gezonde lunch.

Training stressreductie en innerlijke rust

Spanning kunnen loslaten en het hebben van innerlijke rust is een "must" voor het leiden van een vitaal en gelukkig leven. Tijdens dit programma onderga je verschillende methoden om dit doel te bereiken.

Levenslang online support

Zowel tijdens als na de opleiding ben je aangesloten op de online leeromgeving waar je alle lesstof van de opleiding terug kan vinden. Daarnaast is er een online community waar je vragen kunt stellen en kan verbinden met andere deelnemers.

Na deze opleiding:

Weten de mensen binnen jouw organisatie precies hoe zij zichzelf op een veilige en effectieve manier fit en sterk houden. Ze kennen de ins en outs over voeding en hebben een nieuwe levensstijl die past bij een gezond en sterk bedrijf. Daarnaast zijn ze stress de baas geworden, ze weten hoe spanning werkt en hoe je er makkelijk vanaf komt zodat ze innerlijke rust bereiken. Ze genieten meer van het leven en deze positieve energie nemen ze ook mee naar het werk. 

Optioneel: De Leefstijl Transformatie is tevens een voortraject voor trainers. Heb je de smaak te pakken en wil je zelf mensen gaan begeleiden naar een nieuwe levensstijl? Dan kan je een traineeship aanvragen bij ons. Na dit traject mag jij jezelf Mijn Tempel Leefstijlcoach noemen.

De Leefstijl Transformatie

Acht weken intensieve training
Vier live trainingsdagen
Online omgeving en online community (levenslang toegang)
Afgestemd op uw organisatie
Inclusief gezonde lunch

Door te investeren in De Leefstijl Transformatie bespaar je op:

Bedrijfsfitness:
€ 7000 per jaar.

Voedingscoaching:
€ 3000.- per traject.

Kosten voortvloeiend uit burn-out:
€ 60.000.- per burn-out.


Minimale besparing: € 70.000

Informatie betreft overheidsmaatregelen

Wij krijgen vaak de vraag of opleidingen doorgaan. Het antwoord hierop is JA. Trainingslocaties met opleidingen voor contactberoepen zijn vrijgesteld van de maatregelen. Mijn Tempel valt in deze categorie. Het is onze visie dat het belangrijker dan ooit is om aan je gezondheid te werken. Wel hanteren wij een paar basisregels.

Hou rekening met elkaars persoonlijke ruimte.
Heb respect voor andermans zienswijze.
Blijf thuis als je ziek bent (of bij een positieve test).

Adres

Duinlustweg 16,
2051 AA Overveen

info@mijntempel.nl

06-28 03 14 97