RESET YOURSELF

dagretraite voor lichaam en geest

Een moment om op te laden.

Het leven vraagt veel van je, en je vraagt veel van jezelf.  Je raakt uit balans, je hoofd is overvol en je komt niet aan jezelf toe.

Reset Yourself geeft jou de mogelijkheid om écht voor jezelf te kiezen. Deze dag staat in het teken van het herstellen van je innerlijke balans.

Je gaat spanning loslaten en transformeren in diepe ontspanning. Je gaat opladen zodat je er weer tegenaan kan met nieuwe positieve energie.

Reset Yourself  is een minivakantie met veel souvenirs. Alles wat op deze dag behandelt wordt kun je in je dagelijks leven blijven toepassen.


Reset Yourself bestaat uit:

Ontmoeten

We trappen de dag af door met elkaar kennis te maken en te bespreken wat er op het programma staat.

Ontspanning

Met gebruik van ademhaling en visualisatie brengen we jouw lichaam en geest in een diepe staat van ontspanning.

Bewust bewegen

Door veel zitten achter een scherm is écht contact met het lichaam verdwenen. Met fysieke beweging brengen we een betere "mind-muscle connection" tot stand zodat je beter kan luisteren naar de signalen van je lijf.

Heerlijk eten

Om een optimale reset bij jou tot stand te brengen is het belangrijk je op de beste manier te voeden. Daarom verzorgen wij een heerlijke en gezonde lunch.

Het verleden afschudden

Tijdens deze diepgaande sessie krijg je de mogelijkheid om diepgewortelde issues van je af te werpen. Met gebruik van focus, BOTR (body oriented tension release) en ademwerk transformeer je jouw spanning in diepe rust en nieuwe positieve energie.

Verbinden met de natuur

Tijdens deze dag gaan we ons verbinden met de natuur van middenduin.  Als het weer dit niet toelaat zullen we dit onderdeel vervangen met een activiteit binnen.

Reset Yourself Retraite

Een hele dag écht voor jezelf
Diepe rust en ontspanning
Helderheid en ontlading op persoonlijke issues
Tools om mee te nemen in je dagelijks leven
Inclusief gezonde lunch

Investering: 175.-

Eerst aankomende retraite

January

Monday

January

01

1999

at

10:00 AM

(timezone)

Adres

Duinlustweg 16,
2051 AA Overveen

info@mijntempel.nl

06-28 03 14 97