Workshops

Schud het verleden van je af

In deze workshop leer jij spanning los te laten en oude patronen te doorbreken. De combinatie van de BOTR-techniek (Body Oriented Tension Release) en ademhalingsoefeningen is een potente cocktail die garant staat voor:

Loslaten van oude spanning
Diepe meditatieve ontspanning
Een grote dosis nieuwe energie
Meer innerlijke rust en zelfacceptatie

Tijdens de workshop krijg je uitleg over wat spanning is en hoe het zich opslaat in je lichaam. Je leert de BOTR techniek en de ademhalingsoefeningen die nodig zijn voor de sessie. Na het aanleren van de technieken gaan we deze in de praktijk brengen. De workshop duurt gemiddeld 3 uur.


Zelfonderzoek

Deze workshop staat in het teken van het transformeren van onverwerkte spanning in diepe ontspanning. Je leert op een nieuwe manier naar jezelf te kijken en écht te luisteren naar je lichaam. Deze methode zorgt voor:

Een open nieuwsgierige houding naar jezelf
Diepe ontspanning en non-duale ervaring
loslaten van oude gedachten en patronen
Helderheid over wie je bent en wat belangrijk voor je is

Tijdens de workshop leer je de principes van lichaamsgericht zelfonderzoek. Je leert hoe je deze techniek bij jezelf kan inzetten maar ook bij anderen. De workshop duurt gemiddeld 3 uur.


Een reis naar binnen

Tijdens deze workshop krijgen je toegang tot de plek waar 95% van jouw leven bepaalt wordt; je onderbewustzijn. Je leert dat het mogelijk is om een reis in jezelf te maken en inzicht te krijgen in en oplossing te vinden voor problemen die je ervaart. Tijdens deze sessie krijg je:

Dieper inzicht in jezelf
Toegang tot de wereld van jouw onderbewustzijn
Ontlading en ontspanning op persoonlijke issues
Doorbreken van patronen

Tijdens de workshop krijg je achtergrond informatie over deze eeuwenoude techniek van innerlijk exploreren. Daarna maken we de reis en achteraf delen we ervaringen (niet verplicht). De workshop duurt gemiddeld 3 uur.

De investering

Losse workshop

€ 50

Laagdrempelig om te proberen

10 workshops

€ 450

Voordelig voor de regelmatige bezoeker

Adres

Duinlustweg 16,
2051 AA Overveen

info@mijntempel.nl

06-28 03 14 97

© Copyright Your Company.  All Rights Reserved